Plasttak-  ulike tykkelser, farger
och også nøyaktig tilpassede lengdemål!

En viktig detalj er å velge riktig plast med tanke på bærekraft. Alle våre plater er laget av polykarbonat eller polyester/glassfiber, som er ekstremt slagfaste materialer med lang levetid. Platene sprekker ikke, og blir ikke sprø i kulde på samme måte som for eksempel PVC-plater. En annen viktig faktor er at plastplatene har UV-beskyttelse. Dette betyr at platene er UV-stabile og derfor har lengre levetid. Alle plasttak fra Plastexperten er UV-stabile. Glassfiberplater er 100% gjenvinnbare ved forbrenning, og PC (polykarbonat) produkter resirkuleres gjennom plastgjenvinning.

  Extreme Sverigeplattan Supreme
Farge / Lystransmisjon Klar 90%, Opal 60%, Røyk 50% Transparent 85%, Opal 60% Opal 55%
Lengder 2-5 m i jevne halvmeterintervaller 2-6 m i jevne halvmeterintervaller 2-6 m i jevne halvmeterintervaller
Tykkelse / Profilhøyde 0,8 mm / 18 mm 1 mm / 20 mm 2 mm / 20 mm
Materiale Polykarbonat Glassfiberarmert polyester Glassfiberarmert polyester
Karakteristiske egenskaper Ekstremt slagfast Haglsikker for tøft allværsklima Gangbar plate med stenderavstand maks 1200 mm
Anvendelse Hagestue, terrasse, carport, osv. Hagestue, terrasse, carport, osv. Hagestue, terrasse, carport, osv.
UV-beskyttelse ✔️ ✔️ ✔️
Kan kappes med fintandet sag ✔️ ✔️ ✔️
Garanti 15 år 15 år 20 år
Tekniske detaljer Extreme produktark Sverigeplattan produktark Supreme produktark

MERK! Skruer er alltid inkludert for våre komplette plasttak.

Dere finner alle våre produktvideoer her →
Hvis du søker etter en kanalplasttak, klikk her: kanalplast.

Vanlige spørsmål og svar

📌 Når passer det å velge et bølget plasttak?

De korrugerte plasttakene er passende for bruk i for eksempel skjermingstak, terrasser, carporter, vedskur, boder og lignende. De kan også brukes som lysinntak i tak og vegger. Et korrugert tak bør ikke brukes til et vinterhage som skal glasses inn, da dette kan føre til kondens, og en enklere takplate har ingen isolerende effekt.

📌 Hvor lang garanti har jeg?

Garantitiderna är lite olika beroende på vilken korrugerad takplast man väljer.
Garantitiderna hittar du på hemsidan under de olika produkterna.

Noen eksempler:
Supreme – 20 års garanti
Sverigeplattan – 15 års garanti
Extreme – 15 års garanti

📌 Beskytter taket mot UV-stråler?

Platene beskyttes av en overflatefilm med ekstremt høy UV-beskyttelsesfaktor, noe som gjør taket holdbart over tid og enkelt å holde rent.

Andre populære produktkategorier

 

Litt om terrassetak våre…..

En viktig detalj er å velge riktig plast fra et bærekraftsperspektiv. Alle våre skiver er laget av polykarbonat eller polyester/glassfiber, som er ekstremt slagfaste materialer og har lang levetid. Skivene sprekker ikke og blir ikke sprø av kulde på samme måte som skiver laget av PVC-plast. En annen viktig faktor er at plastplatene har UV-beskyttelse, som gjør at platene er UV-stabile og derfor har langre levetid. Alle plasttak fra Plastexperten er UV-stabile. Glassfiberplater er 100% resirkulerbare gjennom forbrenning og PC (polykarbonat) produkter resirkuleres gjennom plastresikulering.

Supreme – Opalhvit gangbar, det eneste på markedet, trapesformet tak. Tåler mye snø, hagl og uvær. Et produkt som håndterer vårt nordiske klima uten problemer. Flott også. Laget i Sverige for Sverige.

Sverigeplattan – En skikkelig storselger som også er ekstremt støtbestandig og påvirkes minimalt av temperaturendringer. Lillesøster av Supreme. Tilgjengelig i Opal og gjennomsiktig.

Extreme – en trapesformet plate produsert i polykarbonat (PC). En støtbestandig råvare som gjør platen tøff og ekstremt slagfast. Platen er relativt tynn, men nesten uknuselig. Finnes i tre alternativer: opal, klar eller røykfylt. Hvis du vil ha en glassklar plate, er «Clear Extreme» det eneste alternativet.

Sinus – tilbake til 50-tallet. Sinusplasten er klassisk. Finnes også i opal hvit og gjennomsiktig design.

Plasttakene våre inkluderer alltid skruer. Hvis du er ute etter et kanalplasttak, se kategorien kanalplast.
Produktvideoer her