Vi er et produserende selskap i Sverige som har levert til hele Norden siden 60-tallet. Produktene er utviklet for å takle vårt nordiske harde klima med mye vind og snø. Vi har lang erfaring med å levere lysinntak – plasttak og kanalplast – både til balkonger og næringsbygg.

I vår e-handel kan du trygt bestille kvalitetsprodukter for hjemlevering. Vi leverer til Norge, Finland, Danmark og Sverige. Til Norge håndterer vi alle tollkostnader, til andre land er det ingen tollkostnader.

Når du bestiller terassetak hos oss, bestiller du direkte fra en produsent. Vi er den eneste produserende leverandøren i Norden av tak i korrugert plast. Produksjonen er tillatelsespliktig og overvåkes årlig av våre lokale myndigheter – dette er en garanti for deg som kunde at vi oppfyller alle miljøkrav.

Å bestille direkte fra produsenten er et positivt miljøperspektiv da vi ikke midlertidig lagrer produktene noe sted. Fabrikken ligger i Laholm, Sverige, med god kommunikasjon til alle nordiske land. Produksjon, lager, pakking og levering skjer fra Laholm.

Vår kundeservice med ca ti ansatte er tilgjengelig på epost, chat og telefon. Totalt er vi ca 50 ansatte. Er du arkitekt eller oppdragsgiver og ønsker informasjon om våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss. Vi jobber kontinuerlig med bærekraft og miljø og er overbevist om at bestilling fra oss også betyr positiv handling på grunn av disse faktorene. Alle våre priser er tilgjengelig på våre nettsider.

Plastexperten är en del av Halle System AB, org. 556333-6204.

Webbplatsen finns tillgänglig i Sverige, Danmark, Norge och Finland.


 

Integritetspolicy